I juni 2010 overtok ekteparet Ivan Jensen og Ann-Therese Kristoffersen Pro Gym på Loesmoen industriområde utenfor Hokksund. Begge er lidenskapelig opptatt av trening og kjenner verdien av riktig trening og kosthold.

Inkluderende miljø
Pro Gym er i dag et selvstendig treningssenter og drives etter sunne verdier der helse, trivsel og kompetanse står i fokus i et inkluderende miljø.
– Her er alle velkomne uansett bakgrunn, alder eller ambisjoner for å trene hos oss, sier Ivan og Ann-Therese.

Spesialister på styrke
Pro Gyms spesialitet er styrketrening og har frivekter opp til 70 kg, men på senteret finnes også mosjonsapparater og Power plate rom (viberasjonstrening). Pro Gym Hokksund er også et av Buskeruds best utstyrte gym.
– Vi har så mange apparater at man trenger ikke vente på at noen skal bli ledig. Da får man utnyttet tiden best mulig og trent mest effektivt.
– Men det er viktig å være klar over

at en kombinasjon mellom styrketrening, mosjon og riktig kosthold er alle viktige faktorer sammen for å oppnå resultater med treningen, enten man ønsker å redusere vekten eller komme i form for egen velvære.

Fokus på sunn trening
Driverne legger også sterk vekt på at all trening hos den er og skal være naturlig. Dessverre er deler av bransjen skjemmet av rykter om bruk av dop.
– Dette tar vi på det sterkeste avstand fra, forteller Ivan og Ann- Therese.

Perfekt trening for jenter og damer
Pro Gym Hokksund har som mål å inkludere alle som ønsker å trene hos dem. Både Ivan og Ann-Therese har lang erfaring og lager treningsopplegg etter individuelle behov.
– Det er selvsagt viktig å avklare

hva som er motivasjonen bak treningen.
– Vi har folk fra Nedre Eiker, Kongsberg og Modum som kommer hit for å trene nettopp fordi vi er gode på det vi driver med, samtidig som vi har en butikk med rikholdig utvalg av kosttilskudd for alle behov.
– Vi får stadig vekk besøk av folk som er medlemmer hos andre treningssentre som kommer hit for

å handle kosttilskudd fordi vi har et veldig godt utvalg og fornuftige priser, forteller Ivan.
– Men vi ønsker også at flere jenter vil komme å trene hos oss. De fleste jenter ønsker stramme lår, bak og få en slank figur, dette oppnås best gjennom styrketrening, mosjon og riktig kosthold, forteller Ivan og Ann-Therese.

Pro Gym Hokksund – trening for alle.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – Torsdag:
15.00 – 21.00
Fredag:
15.00 – 20.00

Med nøkkelkort kan du trene 24 timer i døgnet, 365 dager i året!

KONTAKT

Telefon: 32 70 09 01
Mail: post@progymhokksund.no

Adresse:
Industriveien 11 Loesmoen,
3300 Hokksund